Las Station

Car Professionals neemt u de complete zorg uit handen.

Car Professionals is de specialist op het gebied van alle soorten laswerk van alle merken autos. Een lekkende uitlaat betekent niet noodzakelijk dat deze vervangen dient te worden, wij proberen dus altijd deze vakkundig te lassen. Dit bespaart u een nieuwe uitlaat en dus uiteraard ook minder kosten.

Hier een voorbeeld van enkele laswerkzaamheden die wij vakkundig voor u uit kunnen voeren:

Voorbeelden van Laswerken:

  • Dorpel lassen
  • Uitlaat en bodem lassen
  • Achter scherm lassen
  • Front en Achterbalk lassen
  • Autostoelen lassen

Is uw auto toe aan laswerk, neem dan direct contact op met ons. Via het onderstaande contactformulier of telefonisch : 036-5259975 / 036-5259974

Quick repair & Spot repair

Wij passen ook alternatieve reparatiemethoden toe. Dit noemen wij Quick Repair. Door toepassing van alternatieve reparatiemethoden, zoals uitdeuken zonder spuiten, zijn wij met Quick Repair in staat om kleine schades te herstellen tegen lage kosten én goede kwaliteit.

Het is mogelijk om kleine deukjes als gevolg van parkeer-, transport- of hagelschade snel en doeltreffend te verwijderen zonder dat spuiten noodzakelijk is. De lak mag echter niet beschadigd zijn. Met behulp van speciaal gereedschap kunnen zelfs deuken onder spanten of op andere moeilijke plekken probleemloos worden verwijderd. Dit vraagt om vakkunde van onze medewerkers. Door deze techniek kan een reparatie goedkoper worden uitgevoerd.

 

Spot-repair is het bijspuiten van kleine lakbeschadigingen zoals krasjes, steenslag en dergelijke. Deze techniek maakt het mogelijk om een beschadiging plaatselijk bij te spuiten. Vroeger zou het complete deel gespoten moeten worden. Deze methode werkt dus kostenbesparend. Het resultaat van Spot-repair is bovendien verbluffend.