Schade

SCHADEHERSTEL ALMERE

Schade aan uw voertuig is nooit leuk. Car Professionals staat echter met al haar ervaring en deskundigheid voor u klaar om de schade zo snel en goed mogelijk te herstellen. Als u uw auto bij ons brengt, verzorgen wij het hele afhandelingstraject voor u. Onze schadespecialisten volgen de fabrieksvoorschriften en werken daarbij volgens de hoogste kwaliteitsnormen.

REPARATIE

Reparatie & onderhoud aan alle merken vormt van oorsprong de solide basis van Car Professionals. De moderne, ruim opgezette en lichte werkplaats is uitgerust met de allernieuwste apparatuur. De elektronica van de moderne auto kent geen geheimen voor ons. Wij zijn altijd bereid om nét even dat beetje extra te doen. Auto’s en klanten zijn voor ons geen nummers. Betrokkenheid en interesse zijn onze karaktereigenschappen.

LAS STATION ALMERE

Car Professionals is de specialist op het gebied van alle soorten laswerk van alle merken auto’s. Een lekkende uitlaat betekent niet noodzakelijk dat deze vervangen dient te worden, wij proberen dus altijd deze vakkundig te lassen. Dit bespaart u een nieuwe uitlaat en dus uiteraard ook minder kosten.

RUITSCHADE ALMERE

Een sterretje in uw voorruit is zeer hinderlijk. Als het sterretje zich in uw gezichtsveld bevindt, kan het zelfs gevaar opleveren tijdens het rijden. Bovendien kan een sterretje zich gemakkelijk ontwikkelen tot een scheur, waardoor u een nieuwe ruit zult moeten aanschaffen. Het is daarom belangrijk om een sterretje zo snel mogelijk te laten repareren.