Reparatie

Car Professionals – Vakkundig personeel

Reparatie & onderhoud aan alle merken vormt van oorsprong de solide basis van Car Professionals. De moderne, ruim opgezette en lichte werkplaats is uitgerust met de allernieuwste apparatuur. De elektronica van de moderne auto kent geen geheimen voor ons.

 

Car Professionals – Vakkundig personeel
Het belangrijkste gereedschap is natuurlijk ons vakbekwame en gemotiveerde personeel met jarenlange ervaring. Die brede kennis van alle merken en modellen is één van de sterke punten van Car Professionals.

 

Klantgerichte aanpak

Wij zijn altijd bereid om nét even dat beetje extra te doen. Auto’s en klanten zijn voor ons geen nummers. Betrokkenheid en interesse zijn onze karaktereigenschappen.

Auto reparatie

Vanzelfsprekend staan zaken als service, eerlijkheid en openheid bij ons hoog in het vaandel. U mag niet anders verwachten, niemand houdt van nare verrassingen achteraf. 

Daarom krijgt u van ons altijd een zeer nauwkeurige schatting van de reparatiekosten en maken we vooraf inzichtelijk welk onderhoud op dat moment noodzakelijk is.

 

En mocht blijken dat de reparatiekosten om wat voor reden dan ook hoger uitvallen of komen er andere zaken aan het licht, dan bent u de eerste die dat weet.

 

Wij beschikken over een moderne werkplaats met geavanceerde computer-testkasten en configuratie.