Ruitschade

Car Professionals biedt de perfecte oplossing voor elke vorm van ruitschade.

Veelal kunnen wij u bestaande ruit repareren. Als u goed verzekerd bent, is deze reparatie in veel gevallen zelfs gratis! Wanneer de ruit niet meer te redden is, zorgen we voor een vervangend exemplaar van hoge kwaliteit.

 

Een sterretje in uw voorruit is zeer hinderlijk. Als het sterretje zich in uw gezichtsveld bevindt, kan het zelfs gevaar opleveren tijdens het rijden. Bovendien kan een sterretje zich gemakkelijk ontwikkelen tot een scheur, waardoor u een nieuwe ruit zult moeten aanschaffen. Het is daarom belangrijk om een sterretje zo snel mogelijk te laten repareren.

 

Ook uw veiligheid is een belangrijk argument om voorruitschade snel te laten verhelpen. In veel moderne auto’s rust de stijfheid van de carrosserie voor dertig tot veertig procent op de voorruit. Als deze gecompromitteerd raakt, loopt u bij een aanrijding dus onnodig veel risico.

 

Wilt u een afspraak maken of vrijblijvend meer informatie ontvangen? Neem dan contact met ons op.

Quick repair & Spot repair

Wij passen ook alternatieve reparatiemethoden toe. Dit noemen wij Quick Repair. Door toepassing van alternatieve reparatiemethoden, zoals uitdeuken zonder spuiten, zijn wij met Quick Repair in staat om kleine schades te herstellen tegen lage kosten én goede kwaliteit.

Het is mogelijk om kleine deukjes als gevolg van parkeer-, transport- of hagelschade snel en doeltreffend te verwijderen zonder dat spuiten noodzakelijk is. De lak mag echter niet beschadigd zijn. Met behulp van speciaal gereedschap kunnen zelfs deuken onder spanten of op andere moeilijke plekken probleemloos worden verwijderd. Dit vraagt om vakkunde van onze medewerkers. Door deze techniek kan een reparatie goedkoper worden uitgevoerd.

 

Spot-repair is het bijspuiten van kleine lakbeschadigingen zoals krasjes, steenslag en dergelijke. Deze techniek maakt het mogelijk om een beschadiging plaatselijk bij te spuiten. Vroeger zou het complete deel gespoten moeten worden. Deze methode werkt dus kostenbesparend. Het resultaat van Spot-repair is bovendien verbluffend.